Kevätkokous 7.4.2018

ESITYSLISTA KEVÄTKOKOUS 2018

Paikka: Cafe Sali, Kuninkaankatu 22, RAUMA

Aika: la 7.4. klo 11.00 alkaen

TERVETULOKAHVIT

  1. Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus
  1. Esitetään johtokunnan laatima edellisen vuoden toimintakertomus
  1. Esitetään yhdistyksen tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta sekä tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä  tilivelvollisille.

(Rekisteröidyn yhdistyksen jäsenet eivät vastaa henkilökohtaisesti yhdistyksen velvoitteista siten kuin rekisteröimättömän yhdistyksen jäsenet.)

  1. Yhdistyksen rekisteröiminen
  • yhdistyksen uudet säännöt
  • yhdistyksen perustamiskirja vanha/uusi?
  • (perustava kokous)
  • yhdistyksen mahdollinen rekisteröinti ja siihen liittyvät toimenpiteet
  1. Muut asiat
  1. Kokouksen päättäminen

Kokouksen jälkeen tai heti tulokahvien yhteydessä kuulemme mitä jalkahoitajan tulee tietää toiminimen kirjanpidosta. (Sama pätee yhdistyksen kirjanpitoa.) Kirjanpitäjä Leila Niemi kertoo ja vastaa kysymyksiisi. Mitä lainsäädäntö vaatii ja mitä esim. verottaja hyväksyy vähennyksiin? Mistä kaikesta maksat ALVia vai oletko mahdollisesti oikeutettu ALV-huojennukseen?


Kokouksen ja tieto-infon jälkeen on mahdollisuus ruokailla Cafe Salissa omakustanteiseen hintaan. Pidempiaikaisia parkkipaikkoja on parhaiten Pyhän Ristin kirkon P-paikalla, Luostarinkatu 1, Rauma, josta on hyvin lyhyt kävelymatka kokouspaikalle. Cafe Sali sijaitsee Vanhan Rauman kaupunginosassa, missä on nähtävää ja pikkuputiikkeja kierrettäväksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: